resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2813
    https://twitter.com/.../1521590804535513088

    --- alıntı ---

    yarın torrent'in menajeri geliyor, yollar ayrılıyor. tazminatsız şekilde gitmesi için büyük çaba var.

    --- alıntı ---

    hakkında şu şekilde bir iddia olan galatasaray teknik direktörü. iddianın doğru olduğunu düşünüyorum. ben sezonu tamamlayıp o şekilde ayrılması gerektiğini düşünüyordum ancak muhtemelen bu gerçekleşmeyecek.

    haluk yürekli'nin tazminat derken kast ettiğinin gelecek sezonun hak edişi olduğunu düşünüyorum. muhtemelen torrent bu hak edişinin en azından büyük bir kısmını alıp gidecektir. ki ortada kapı gibi sözleşme olduğu için tamamını alsa da hakkıdır.

    kariyerinin bizden sonraki dönemini de ciddi şekilde merak ediyorum, acaba flamengo'daki ve bizdeki çizgisinin üstüne çıkabilecek mi? bana bu sorunun cevabı "hayır" olacakmış gibi geliyor, hatta bizim seviyemizdeki veya bize yakın seviyedeki herhangi bir takımdan (bir başka deyişle kendisini tatmin edecek bir takımdan) kontrat bulabileceği konusunda ciddi şüphelerim var ancak yine de belli olmaz.

    kendisi için en mantıklı planlama pep guardiola'nın yanına geri dönmek olacakmış gibi geliyor. pep kendisini sevdiğini söylüyordu, ona bir kontenjan açma ihtimali var. ancak 1. adamlığın tadına vardıktan sonra pep'in yanına dönmek de istemeyebilir, bu da çok şaşırtıcı olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın