resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2809
    yine kendisi dışında herkes suçlu olmuş. ama bu hiçbir şey değil bir 5 yıl sonra fatih terim'den sonra geldiği için harika performansına rağmen yenilen hoca olacak.

    galatasaray taraftarının bilmemne olmasının da ülke kültürünün de bir damla payı yok torrent'in başarısızlığında. taraftar bu rezil sezona rağmen 30 bin kişi maça gidiyor, hala devre aralarında bile takım çağırıyor. 3 kişi twitterda çaycı yazdı diye mi dağıldı torrent? üstüne 1.5 milyon euro daha verelim yıllık da psikolojik destek alsın madem.

    büyük taktisyenmiş. yav isterse futbolu icat etsin görmedikten sonra neye yarayacak bu? 10 ocak'ın üstünden 4 ay geçti bu takım yarım adım ileri gitti mi? taraftarın ikiyüzlü adamcılığına bayılıyorum. etkisini/bilgisini/birikimini ölçemeyeceğimiz yardımcı hocaların kötü olduğu konusunda fikir üretebiliyorken her hafta sahaya ürününü sergileyen teknik direktör için cv'ye bak diyor. yav saha önümüzde? bu takım kasım-aralık lig tarihinde hiçbir büyük takımın başına gelmemiş şekilde 6 maç üst üste doğrandı herkes sahaya bakalım dedi. şimdi ocaktan beri maçlarda penaltı idmanı yapmamıza rağmen 16.bitiriyoruz hala torrent'in linkedinine bakıyoruz.

    bu adamın tek suçu. baştaki yalancılığı. suc da demeyelim karakter zaafiyeti diyelim. yoksa mesleki olarak tek adamlık kariyerinin galatasaray için bir şey vadetmeyeceği açıktı. yolu da açık olsun. inşallah almerialar, tenerifeler teklif yapar.

    galatasaray hocasız kalmaz. analizci yoktu, huni yoktu demeyecek galatasaray için teklif reddedenler de var. görelim bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın