resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Pisa
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1304
    hikaye almanya kırsalında geçiyor pep neymar'da ısrar ederken şu sohbetin geçtiği iddia ediliyor;

    --- alıntı ---

    rummenige, guardiola ile görüştükleri gün havanın yağışlı olduğunu belirterek, "pep camdan dışarı bak dedim. bana bunun nedenini sordu. ona şu yanıtı verdim: brezilya'daki 30 derecelik sıcağı bırakarak, henüz 20 yaşındaki bir oyuncu olarak, dilini bilmediğin, kültürüne uzak olduğun bu soğuk ülkeye geldiğini düşün. hala neymar'ı istiyorsan onu alabiliriz. ancak bence mario götze bize daha çok yararlı olur" ifadelerini kullandı.

    --- alıntı ---

    yani elin oğlu transfer yapacaksa sadece sahada hoplayıp zıplamasına göre yapmıyor. bir başka örnek sergen yalçın. katıldığı bir televizyon programında şunları söylüyor. "adamlar bir araştırmışlar... almadılar" neyi araştırdıkları herkesin malumu.
    https://youtu.be/QIuOf7HG0LA

    özetle konu fatih terim falan değil babamın oğlu olsa fark etmez. kendisinin yeteneksiz olduğunu iddia eden çok fazla insan yok sorun belli ki saha dışında.

    bir oyuncuyu transfer ederken başımızda x teknik adam var onu adam eder diye almakla, teknik direktörün istediği yetenekli oyuncuyu sadece saha içinde yaptıkları ile değil saha dışı davranışlarına kadar araştıran bir futbol aklına erişmemiz için yaklaşık 50 seneye ihtiyacımız var. siz o sırada tek suçlu taraftar hep kötü davranıyorlar şeklinde farklı yerlere de atabilirsiniz o da sizin bakış açınızdır.

    düzeltme : yemin ediyorum yaşlandım. telefonda yazarken zorlanıyorum artık. yanlış kelimeler düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın