• 19
    mark williams’ın kafasını duvarlara vurması gereken bir maç oldu. özellikle son 2 framede rahatlıkla defansif oynayabileceği ilkinde siyah ikincide mavi topu pot yapmaya çalışıp maçı kaybetti. inanılmaz bir spor karşılaşması oldu hakikaten.

    mark williams’ı pek izlememiştim daha önce adam maça resmen real madrid’i yenmek için başlayıp 6 yiyen fatih terim galatasaray’ı gibi başlayıp, real madrid’den 3 yiyip rövanşta dönmeye çalışana fatih terim galatasaray’ı gibi bitirdi. hiçbir şey umrunda olmadı maç boyunca sadece saldırdı. inanılmaz potlar yaptı. az önce bahsettiğim kaçırılan renkliler öncesi her ikisinde de şansa topu sallayarak pot yapmıştı. maç boyunca aynı şekilde, adeta umursamazlıkla oynadı ve muhteşem bir şekilde kaybetti. böyle kaybedişlerin de hastasıyız. mark williams ilk seansta daha kolay alışabilseydi maçı alacaktı bu net bence.

    judd inanılmaz bir oyuncu oyunda akışkanlığı sağlayınca bu adam yenilmez diye düşünüyorsunuz ama bir anda neredeyse kaybediyordu. son üç dört framede birisi falsolu diğer birkaçı double şekilde olan o kadar çok sayıda her biri sanat eseri öyle potlar yaptı ki gerçekten müthişti. tarihin en iyi 5 snooker maçından birisini izledik bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın