• 138
    galatasaray'ın köhneleşmiş tüzüğünün artık bugünün şartlarına zerre uymadığını ve acilen değiştirilmesi gerektiğini gösteren bir iptal kararıyla iptal edilmiş kurul.

    bu tüzük iki başkanın (adnan polat ve mustafa cengiz) başını yedi. bu işin altında hep bu "tüzük değişecek" korkusu vardı. canaydın'ın biteviye seçilmesinde dahi liselilerin bu korkusu hakimdi. ne kadar başarısız bulunursa bulunsun, mustafa cengiz'in daha ilk senesini doldurmadan ibra edilmemesinin izahını kimse yapamaz. adnan polat'ın indirilmesinin sebebi de tüzüğün değiştirileceği ve bunu liseli olmayanların yapacağı korkusuydu. adnan polat bahane vermiş olabilir ama onların hepsi, adı üstünde, bahane.

    bu tüzük ya değişecek ya değişecek. "türkiye cumhuriyeti devleti kanunlarını tanımıyorum, ben kafama göre kanun koyar işletirim." dersen o kanunu böyle kafana geçirir dururlar, kimin yaptığını da anlayamazsın. koskoca galatasaray şu saçma işler yüzünden yıllardır rezil oluyor. canları istemedi diye saat gecenin körüne kadar kongre uzatıp azınlık darbeleri yapmaya, sonra zefer çığlıkları atmaya benzemiyor bu işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın