• 136
    çok güzel oldu hatta harika oldu. ünlü düşünür ve feylesof teoman'ın dediği gibi
    "bunlar güzel günlerimiz daha beter olacak her şey." bize müstahak olan bu.

    galatasaray spor kulübü topu topu 2500-3000 kişinin katıldığı ve yüksek oranda ahbap çavuş ilişkileri ile işleyen bir genel kurul yapısına sahip. çok ciddi bir bölümü ununu elemiş eleğini asmış hayata tutunma amacıyla kulüp ile ilgileniyor 3 milyar borcu olan yıllık milyonlarca lira geliri olan kulüp bunların oyuncağı.

    20 yıldır tüzük muhabbeti yapıyoruz. bir tık ilerleme yok bir o kadar üyelik şartlarını konuşuyoruz o konuda ilerlemeyi geçtim konuşmuyorlar bile nedeni malum olur da biri çıkar lise kontenjanını tartışmaya açar... çok eskilere gideceğim aig'ye hisselerin satılacağı günler geldi aklıma siyaset meydanında bir program buna ayrılmıştı youtube üzerinde bulabilen izlesin ahbap çavuş ilişkisiyle matematiğe aykırı şeyleri nasıl kabul ettiklerini görürsünüz.

    bunca olay arasında fırat develioğlu denen adamın açtığı dava üzerinden bile kendi egosunun tatmini peşinde koşan sosyal medya bişeyleri yine gündemden pay kapma peşinde. bu insanları içimizden atacağız gibi içi boş dışı süslü twitler havada uçuşuyor yine.

    yaklaşık 20 yıldır bizim seçim süreçleri ve ibra konularında problemlerimiz var demekten dilimizde tüy bitti ama sorunun kaynağına inmek yerine kişileri tartışıyorlar. ayrıca adamı ihraç etsen ne olacak? bulursun arkadaşın olan bir avukat o da kendine yakın bir başkanın dönemimde "seçimi iptal ettirirken yüklem kullanmadı" der kahkahalar eşliğinde yeniden kulübe üye olursun. sanki çok zor.

    idari ibra ne? yok bir de avukatım diye ortalıkta dolaşan tipler savunuyordu bunu. çift ibra ne? görmüyor musun 358 kişiyle yönetime darbe yapıbiliyor bu kulüpte o zaman neredeydi doğruculuğunuz. bunun mantıksızlığını görmüyor değiller işlerine bu geliyor ve o nedenle
    bir allah’ın kulu çıkıp yahu biz 20 yıldır bu tüzük konusunu öteledik hata bizim demiyor. "kanser hücresi gibi" içimizde büyüyen onlarca sorun var ama fırat develioğlu ihraç edilsin mi edilmesin gibi kozmetik konularla uğraşıp kendilerine paye peşinde tipleri gündeme taşıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın