• 134
    30 nisan 2022 galatasaray olağanüstü seçimli genel kurulunun iptal olmasıyla birlikte sayın başkan burak elmas bu karar sonrası muhtemelen bugün saat 15:00'da yapacağı basın toplantısında istifa edecek, istifa etmezse de üyelerimizin cumartesi seçim günü liseye gidip başkanı devirmek için imza vermesi bekleniyor, 1900 imza yeterli oluyor, rahatlıkla da toplanabileceği söyleniyor, tepki büyük.

    başkanlık koltuğu boşaldığı andan itibaren de tüzük gereği yeni bir seçim takvimi başlayacak.

    --- alıntı ---

    galatasaray spor kulübü tüzüğü
    başkanlığın boşalması
    madde 92: kulüp başkanlığı herhangi bir nedenle boşalırsa ve bir sonraki seçim genel kuruluna 6 (altı) aydan daha fazla süre kalmışsa, tüzük hükümlerine göre 1 (bir) ay içerisinde başkanlık ile diğer tüm organ ve kurulların seçimi için yeni seçim genel kurulu yapılır. genel kurul tarihine kadar mevcut yönetim kurulu 2. başkan yönetiminde görevine devam eder. sürenin 6 (altı) aydan daha az kalması durumunda mevcut yönetim kurulu 2. başkan yönetiminde görevine devam eder.
    işbu maddede belirtilen 6 (altı) aylık süre mayıs ayının ikinci yarısındaki ilk cumartesi gününden geri saymak sureti ile hesaplanır.

    --- alıntı ---

    bu durumda sayın polat bengiserp 30 gün içerisinde kulübü seçime götürmek zorunda. buna hiç bir güç, mahkeme engel olamaz artık, çünkü kulübün başkanlık koltuğu boşalmış oluyor. bu durumda seçim için muhtemel tarih haziran ayının ilk haftası olur. bu bir aylık süreçte domenec torrent'in geleceği de önemli. kendisiyle yollar ayrılsa bile 30 gün ömrü kalmış bir yönetim hoca da getiremez, 30 gün sonra gelecek olan yeni yönetimin de yeni sezon planlaması için az bir vakti kalacak. yine bir kaosun içindeyiz. yine bir ay kaybediyoruz, rakiplerimiz bu süreçte yeni hocalarıyla yeni sezona hazırlanırken biz seçim gündemiyle uğraşacağız, bir çok futbolcuyu elden kaçıracağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın