• 110
    iptali çok ama çok doğrudur.

    burak elmas'ı sevdiğim falan yok. hatta beni de her yerden bloklamış bir insandır kendisi. ha bu gün aday olan iki kişinin burak elmas'tan da iyi olduğunu düşünmüyorum o da ayrı bir konu. 3 aday arasından birine oy atacak olsam gider burak elmas'a atarım.

    ama esas mesele idari "ibra mekanizması" lisecilerin ve taraftarın şımarıklık derecesini, ilkesiz duruşunu gözler önüne seriyor. işine geldiğinde idari bakımdan ibra etmesin ve başkan değişsin, işine gelmediğinde idari ibrasızlığın hukuksuz olduğunu iddia etsin. idari ibrasızlığın adnan polat ve mustafa cengiz dönemlerinde 2 defa kanuna aykırı olduğu mahkeme kararıyla sabit oldu. sen bu ibrasızlık kararını alırsan ve başkanın da bu karara istinaden seçim düzenlerse işin en doğal sonucu hukuka aykırı bir seçim kararı alındığının kabulüdür.

    öte yandan sen idari olarak yönetimi ibra etmedin. başkan da gitti istifa ederek seçim yaptı. ama başkanın ya da yönetim kurulu üyelerinin idari ibrasızlık nedeniyle yeniden seçime girmesine izin vermiyorsan bu seçim de iptale mahkumdur.

    hukuksuz işlem yaparsan normal olan hukukun bu işe müdahale edip gereğini yapmasıdır.
    o nedenle çok da iyi oldu, çok da güzel oldu... inşallah galatasaray camiasına ders olur. ünal aysal'ın istifasından beri her sene seçim gündemi var.
    ünal aysal gitti, duygun yarsuvat geldi. sezonu tamamladı seçim oldu.
    dursun özbek geldi. kötü başkandı, sürekli seçim peşinde koştu camia. ama imzalar toplanamadı. kulübün içerisindeki rantçıları şahane beslediğinden idari ibrasızlık da olmadı. sürekli seçim gündemi vardı ama 2,5 sene sonra kendi yaptığı baskın seçimi bile kazanmayı beceremedi.
    mustafa cengiz geldi. zaten sözü gereği ortasında geldiği sezonun sonunda seçim yaptı. yeniden seçildi. ertesi sene, hatta sadece bir kaç ay sonrası adamı ibra etmediler. yine bir seçim gündemi oluştu. o dönem dava açıldı ve idari ibrasızlık nedeniyle seçim yapılması tedbiren durduruldu. sonra pandemi patladı. millet kanunen yapılması imkansız seçimler yüzünden hasta adama ahlaka mügayir iğrenç laflar söylerken o galatasaray'ı ayakta tutmaya çalıştı.
    seçim yapılması mümkün ilk anda da seçim kararı aldı. burak elmas seçildi. sonuç? adam sezonu tamamlamadan idari bakımdan ibra edilmedi ve yine seçim.

    böyle aptallık olur mu?
    olur.
    türkiye'de yaşıyorsanız her türlü aptallık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın