resim
Karim Benzema
Takım:Al-Ittihad
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.85
Uyruk:Fransa
  • 364
    bu adam lyon'dayken oranın ağasıydı. öyle böyle bir top oynamıyordu. lyon zamanında attığı golleri izleyen biri zaten ne demek istediğimi anlar. takım ona oynardı, o da üstün tekniğini ve fizik gücünü kullanıp le tissier gibi maymun ederdi rakipleri. zaten real madrid'e transferi de o özellikleri sayesinde oldu.

    real madrid'e geldikten sonra takımın ağası olmadığını derhal kabullendi. verilen görevleri her zaman eksiksiz yaptı. bu da demek oluyor ki bu adam haddini de biliyor. hem zihinsel olarak gelişmiş, hem çok yönlü, hem gelişime ve değişime açık. zaman oldu geldi, şimdi real madrid'in de ağası oldu ve lyon'da yaptıklarını aynen burada da yapmaya başladı. adama ne yap dersen onu yapıyor. bunca sene real madrid'in as santrforu olmak için bütün bunlar gerekli işte.

    insanlara zamanında benzema'yı beğenmedikleri için vurmak da bana mantıklı gelmiyor. ben her zaman için bu adamın çok büyük topçu olduğunu düşünen biri olarak insanların beğenmeme sebeplerini anlayabiliyorum. real madrid'i ağalar kulübü olarak görüyor olabilirler, rm'de sadece egolu ve gösterişli topçuların bulnmasını isteyebilirler, benzema futbol zevklerine uymayabilir vs. bazen fikirler böyle goygoy formatında ifade edilince insanlar inceden sinirleniyorlar, onu da anlıyorum ama maalesef bizim millet goygoycu bir millet. bu illete çare olan da çıkmadı henüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın