• 44
    kulübün neden bu durumda olduğunu çok iyi anlamamıza sebep olan kişi. böyle üyelere böyle kulüp.

    konu bir adama hakaretse fatih terim ile domenec torrent'in de adı yan yana gelir. herhangi sıradan bir insanın adı da yana yana gelir. hepsine hakaret hakarettir. ama hakaret falan benim umrumda değil. asıl söylemek istediğim başka.

    yıllarca bu kulüpte kötü yönetimler, hırsızlıklar, yolsuzlukların hepsi oldu. bunu kendi çıkarı için önlemeyen veya bizzat kendi bu işleri yapan yöneticilere daha 3 ay önce gelmiş yabancı adama edilen lafların onda biri edilmedi. hala bunlara abi çekiliyor ama buldunuz elin yabancısını hepiniz aslan kesiliyorsunuz.

    domenec torrent ''it'' ama kulübü 25 yıldır ortadoğu diktatörlerinden bile daha vasıfsız daha kötü yöneten, bu yönetenleri seçen, dahası bunları el üstünde tutanlar çok asil.

    galatasaray kulübünün alıştığı vasatlık sahip olduğu üyelerden başkası değildir. 25 yıldır çok azı hariç ülkedeki kulüpler içinde en vasat başkanları ve yönetimleri içinden çıkaran sizlersiniz. yahu sizin ortalamanız dursun özbek, burak elmas, özhan canaydın falan hala vasatlıktan bahsediyorsunuz. biraz aynaya bakın. avrupa'yı geçtim çoğu balkan ülkeleri hatta bazı anadolu kulüpleri bile bizden iyi yönetiliyor. galatasaray üyelerinin ve içinden çıkan yönetimlerinin seviyesi bu demek ki. alp yalman ve öncesi yönetimler, derwall ve fatih terim olmasa asla bu seviyelere gelemezdik. yani şimdi bu durumdaysak sebebi sizin o muhteşem demokrasi var diye birbirinizi gazladığınız üye grubu veya çıkardığı yönetimler değil onlardır.

    bu külübün kurtulması gereken vasat, 3 ay önce gelmiş adamdan önce 25 yılın yüzde doksanında kötü yönetimler çıkarmış üye yapısıdır. alışmamamız gereken vasat sizsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın