• 43
    üye profilinden daha fazla taraftar profiliyle öne çıkan, çok sevdiğim değerli abim, galatasaray spor kulübü üyesi. her galatasaray taraftarının olduğu gibi ahmet abinin de kendi düşünceleri olabilir, bunları kişisel sosyal medya hesaplarında ifade edebilir. üyelik profili üzerinden de vurulması saçmadır, disiplin yaptırımı gerektirecek bir suç işliyorsa zaten disipline sevk edilecektir, tüzüğe göre bir ihlalde bulunmuşsa da cezasını çekecektir.

    herkes hümanist olmuş, hiç mi hayatınızda galatasaray'ın herhangi bir futbolcusuna, hocasına, başkanına, yöneticisine etik olarak söylenmemesi gereken bir söz söylemediniz? daha bir kaç hafta önce bütün stat futbolculara "formayı çıkarın, **** gidin" diye bağırmadı mı? eski başkan sayın dursun aydın özbek'e karşı neler neler söylendi buralarda, galatasaray'ın başkanıdır, hakaret etmeyin diyen kaç kişi çıktı?

    ben de arkadaş çevremde konuşurken sayın torrent hakkında hiç etik olmayan sözler söylüyorum mesela, hatta sosyal medya hesabımda da yazıyorum ara ara, bir çok taraftarımız gibi. torrent bu kulübün kutsalı değil, bir değeri değil, efsanesi değil, fatih terim ile aynı cümle içerisinde bile geçmemeli adı. galatasaray'a zarar verdiğini düşündüğüm herkese sizin etik olmadığını düşündüğünüz şeyleri ifade edebiliriz, tersini düşünenler de olabilir. herkesin bir fikri var, bizim düşüncelerimizin de hiç bir önemi yok. karar verici noktada değiliz. ahmet abi her ne kadar üye olsa da o da karar verici bir konumda değil, bir tane oyu var. gereksiz yere linç ediliyor, normal bir taraftar refleksi gösteriyor, başka bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın