• 33
    futbola dair bakış açısı aşırı radikal olan insan. bu kadarına gerek yok, biraz daha sakin olup hayattan zevk almaya bakmak lazım. daha önce de belhanda için “önümde ölse ambulans çağırmam” gibi beyanları vardı. bir futbolcu için ölmesini isteyecek kadar nefret hissetmek o gün çok garip gelmişti bana. bu sefer de torrent hakkında değişik ifadeler kullanmış. kendi bileceği iş, herkes herkesin hakkında istediğini düşünebilir ama saygı sınırlarında kalmakta fayda var. başka birisi de çıkıp bu arkadaşın avukatlık yetenekleri konusunda böyle ileri geri konuşsa hoş olmaz mesela.

    son olarak da bir avukatın bu sözlükte niye başlığı var anlayamıyorum. hadi yönetim kurulu üyesi cart curt diye başlığı var diyelim, bu adam futbol duayeni midir niye her dediği sözlükte gündem oluyor? twitterdaki betçi tayfadan çok farklı bir yorum da getirmiyor ki. tam olarak ortalama bir twitter taraftarı imajı çiziyor. torrent’e çaycı de, belhanda’ya nefret kus, cica’ya yanındakiler kötü yoksa çok iyi oyuncu yaz, profile orgeneral terim fotosu koy, al sana futbol duayeni.

    torrent övenlere de oksimoron demiş, üsluba bak. şu üslupla bu adamı ciddiye alanların olması daha da komik. usül esasa mukaddemdir derler. bir avukatın her şeyden önce usül konusunda donanımlı olmasını beklersiniz. ama şu yorumlarda usüle dair pek bir şey göremiyorum ben. bir teknik direktöre, sırf sevmediği için “it” demek saygısızlıktır. olayın futbol boyunu falan geçtim yani artık.

    https://twitter.com/...lR7fsqxLa3RKE8ikrsNQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın