resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2645
    bir grup galatasaray'li tarafindan anlamsiz bir sekilde kin kusulan teknik direktorumuz. saha icindeki performansini elestirenlere lafim yok. sonucta bunun somut verileri elimizde var. kendisi terim'den sonra bir seyleri duzeltmesi icin geldi ancak takimi terim doneminden daha ileriye goturemedi. bir donem umut verse de su anki tabloya baktigimizda takimda tek olumlu sey duran top organizasyonlarindaki gelisim.

    deginmek istedigim nokta kendisine kin kusan kesim. buna anlam veremiyorum. torrent kin kusulacak kadar ne yapti merak ediyorum. birini elestirmek baska, kin kusmak, takinti yapmak baska. alakali alakasiz her olayda konuyu bir sekilde torrent'e getirip onu asagilamak da takintidir. bence bunu yapan kisinin de ciddi sorunlari var.

    torrent geldiginden beri bir kesim tarafindan benimsenmedi, hatta maca cikmadan bile istifasini isteyenler vardi anlamsiz bir sekilde. mactan once ismi anons edildiginde kendi taraftari islikladi adami. baskan adaylarinin ikisi de gelir gelmez onunla calismayacaklarini kotu bir uslupla soylediler. zaten bu bile bu iki ismin baskanlik icin yetersiz olduklarini gosteren bir sey. baskan adayi dedigimiz kisi boyle bir durumda hocayla devam etmek istemese bile bunu simdi soylemenin takimi kotu etkileyecegini bilip bunu gizli tutardi, yani politik davranirdi. ama bu beyefendiler etkilesim alayim, dikkat cekeyim diye ilginc cikislar yapti.

    torrent'in kalan maclarda mumkun oldugunca fazla puan toplamak istemesi normal. takimda kalmayacagini bildigi icin de gelecek sezonun planlamasi icin, gencleri takima kazandirmak icin ugrasmiyor. alt yapi oyuncularini oynatmadigi icin elestirilmesi de bence komik. morutan, baris ve boey'in oynamamasini ben de yanlis buluyorum. hala omer ve arda'nin oynamasi ise artik komik geliyor. ancak sezon basindan beri a takimla maca cikmayan alt yapi oyuncularini simdi neden oynatmiyor diye kizmak anlamsiz. son 4 sezonda ozan kabak disinda alt yapidan cikip a takimda duzenli oynayan oyuncu yokken, 3 aydir takimi calistiran torrent'i bu konuda acimazisca elestirmek de komik.

    kendisinin bu kulube aidiyet duymasini belirli bir kesim davranislariyla engelledi. sonra da suclu torrent oluyor. goren de adam maclari bilerek kaybediyor zanneder. aksine 3 puan almak icin garanti oyunculara yonelip az da olsa olan avrupa kupasi sansimizi devam ettiriyor. kendi istatistiklerini de duzeltmek istiyor tabi. kaybederse de genclerle kaybetsin diyen medya mensuplari eminim ki o durumda da elinde babel, pulgar, gomis gibi oyuncular varken neden tecrubesiz oyunculari oynatiyor diye elestirirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın