resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2639
    "benden önceki döneme göre kontra atakları önlüyoruz artık." şeklinde açıklama yapan teknik direktör. bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum fakat bunu sağlarken getirdikleri ve götürdükleri var. terim döneminde bekler birer açık gibi konumlanırken torrent onları daha tutucu tercih ediyor, genelde içte konumlandırıyor bu kontralara karşı çözüm olmuş olabilir ama hücumdan götürdüğü ortada. savunma çizgisinin daha geride konumlandığından ötürü takımın boyunun uzadığı, hatlar arası fazla boşluk verdiğimizi düşünüyorum. terim dönemindeki bu tercihi övmüyorum iki tercihinde artı ve eksileri var.
    ikinci yarılarda ciddi düşüşe geçen, öne geçtikten sonra topu bırakmasına rağmen kendi alanını savunamayan, geçişleri yapamayan bir takım var. babel ve gomis ağır oyuncular geçişi baltalayan isimler. kaleye yakın oynadığınızda tecrübelerinden yararlanmasını anlayabilirim fakat rakip cezasahasından uzaklaşmışken sahada olmalarının hiçbir anlamı yok. emre kılınç, barış alper, morutan gibi geniş alan isteyen çabuk oyuncuları daha erken oyuna almalı ikinci yarılarda. skoru bulduktan sonra rakip kaleye gitmekte çok zorlanıyoruz, 3-0 olabilecek maçı karın ağrılarıyla zar zor 1-0 bitiriyoruz maalesef.
    aldığı galibiyetleri küçümseyemem, her galibiyetin 2.8 milyon tl olduğu ortamda çok ihtiyacımız var. biraz organizasyonu iyi olan takımlara karşı sezon başından çok zorlanıyoruz ve genelde kaybediyoruz böyle devam edecek gibi de duruyor.
    galatasaray'da uzun bir dönemdir mecbur kalınmadıkça şans verilmeyen genç oyuncuların torrent oynatmayınca taraftar tarafından sorgulanmaya başlanması, hatırlanması önemli gelişmelerden. umarım bu bakış açısıyla devam edilir.
    iki başkan adayının kendisiyle çalışmayacağını düşünüyorum, antrenör değişikliğinin bize bir gelişme kattığını söyleyemeyiz hala kötü ve yetersiz bir takım var torrent bu dönemde oyun olarak farklı şeyler sunabilseydi elinde kozu olabilirdi, önündeki maçları kazansa bile ikna etmesi çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın