resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2638
    24 nisan 2022 altay galatasaray maçında aldığı 3 puan ile aşağıdaki duruma sebep olmuştur:

    --- alıntı ---
    torrent, altay galibiyetiyle birlikte sarı-kırmızılı takımın başında 14. lig maçında 6. galibiyetini aldı. torrent, maç başına yakaladığı 1,42’lik puan ortalaması ile görevi teslim aldığı terim’i geride bıraktı.

    sarı-kırmızılı takım bu sezon terim ile ligde 20 maçta 27 puan toplarken, maç başına 1,35'lik bir puan ortalaması elde etmişti.
    --- alıntı ---

    kaynak: https://www.fanatik.com.tr/...ride-birakti-2279202

    son 10 maçta ise 6 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet ile puan ortalaması 1.9 ki bu, bu sezon yakaladığımız en iyi grafik.

    yani galatasaray bu sezon en başarılı olduğu dönemden geçiyor demek. yeterli mi değildir, futbol tatmin edici midir değildir ki torrent'in kendisi de bunları söylüyor zaten.

    neyse biz nerede kalmıştık, oraya dönelim: torrent istifa etmeli, genç oyuncuları küstürdü, taraftarla dalga geçiyor...

    amaç galatasaray'ın başarısı ise demek ki geçmiyor. amaç başarıya rağmen oynanan futbolu yetersiz bulması ise demek ki geçmiyor. o zaman çıkar, daha önce taraftara söylendiği gibi "bugün çok iyi oynadık" der, geçerdi. ha zaten çoğu eleştiride amaç galatasaray'ın başarısı değil, başka şeyler. yani torrent'i dalga geçmekle suçlarken, aslında kendisi ile dalga geçildiği aşikar.

    neyse bunları da bir kenara bırakalım. bakın 24 nisan 2022 altay galatasaray maçı sonrası torrent ne diyor:

    "sportif direktörümüzle önümüzdeki sezonla ilgili bir kadro düşünmüştük. kaleciler hariç saha oyuncusu olarak 20 futbolcu düşünüyorduk. çünkü hak eden oyuncuyu kadro dışı istemiyorduk. şu anda ara vermiş durumdayız, kulüpteki süreci biliyorsunuz. ara vermek durumundayız, başka bir hoca ile devam etmek isterlerse haklarıdır, bunu da kabul etmek gerekir. fenerbahçe'ye karşı maçı kaybettikten sonra galatasaray için artık sezon bitti, esprisi kalmadı havası vardı. tek gerçek şu, galatasaray'ın bu sezon için herhangi bir şampiyonluğu olmayacak. beni buraya kontratla alan kulübü de taraftarı da çok seviyorum."

    gençler için:

    "gençlere güveniyorum. bana medyadan hep 4-5 dışarıda kalan oyuncu ile ilgili soruy geliyor, 4-5 tane de altyapıdan oyuncu var. o zaman 10 oyuncuyu kadro dışı bırakmak gerek. öncelikle bunu düzenlemek kolay değil. altyapıdaki oyunculara fırsat vermek, yardımcı olmak, şans vermek için takımın iyi performans sergilediği dönemde [...] ben çıldırıyorum. inşallah bir şansım olur da sezon öncesi dönemde onlarla çalışırız. özellikle 3 oyuncu var, gerçekten bayılıyorum onlara. ama şu anda galatasaray'ın sakinleşme evresi. eminim ki genç futbolcular benimle de olur, başka hocayla da olur, sezon öncesi dönemde fırsat bulacaklardır." dedi.

    yani diyor ki başkası ile devam etmek isterlerse haklarıdır. ben olayım ya da olmayayım. benimle ya da başkasıyla. kulübü de, taraftarı da seviyorum.

    kendini düşünen, çıkarları için kulübün geleceği ile oynayan torrent var ya, ha işte o diyor bunları.

    kaynak: https://m.webaslan.com/...HBQ136299SXQ&1=1
App Store'dan indirin Google Play'den alın