resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2175
    kendisi hakkında geçmişle ilgili eleştirilere saygı duyuyorum. bununla beraber demirören'in elini sıkarken kameralara içimizi acıtarak gülen fatih terim'in galatasaray'a geri döndüğünü, arda'yı da ısrarla takıma getirdiğini unutmuyorum. şimdi bunların hepsini bir kenara bırakıyorum. başka bir konuya değineceğim.

    okan buruk galatasaray'ı çok istiyor. bence bir şeyi, çok isteyen almalı. bunu yaşamalı.

    2018'de işten çıkarıldıktan sonra 5 ay işsiz kaldım. zor günler geçirdim. o dönem çok istediğim bir yer vardı. uzun süre uğraştım ve sonunda işi aldım. eşime demiştim ki, bu işsiz geçen 5 ayda o kadar değiştim ve bu işi o kadar istedim ki, şirketi beni işe aldığına hiç pişman etmeyecek, öyle çalışacağım. ve öyle de oldu. işe susamıştım ve orayı çok istiyordum. karşılıklı çok verimli bir süre geçirdik.

    okan galatasaray'ı istiyor. istemesi yetmez elbet, cv önemli. türkiye ligindeki şampiyonluğu, oynattığı futbol, şampiyonlar liginde oynattığı futbol, bence hepsi olumlu.

    kendi adıma taraftar olarak, uzun süredir oynatılmaya çalışılan oyundan bıktım. elimizdeki cevher futbolcular mental olarak eriyor, çok azı ayakta kaldı. şu takıma cayır cayır futbol oynatacak, futbolculara kendilerini hatırlatacak bir hoca istiyorum. okan buruk'a bu şans verilse ne olur ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın