resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1747
    bu adamın galatasarayda oynadığı günleri hatırlıyorum, buraya sevgili arkadaşlarımız yunusla mı şampiyon olacağız, kendini geliştirmiyor, bunu nasıl oynatıyorlar vb. tarzı bir sürü entry girerdi ki ilk sayfalara giderseniz görürsünüz, hatta bir ara belçika takımı talip olmuştu yunusa, 2 milyon euro teklifi gelmişti, bu adamı satmayan yönetiminde td'nin de bilmem ne diye herkes sövüyordu. işte bu ikiyüzlülüktür suserler, nabza göre şerbet veriyorsunuz.

    aynı durum emre akbaba içinde geçerli, geçen sene denizli maçında penaltı kaçırınca şampiyonluğu bu salak yüzünden kaybettik, sözleşmesini feshedin, nasıl gs topçusu bu diyen adamlar şimdi aynı şekilde bu adam niye kiralandı diyor, iki yüzlüsünüz sayın suserler, eleştirmek için eleştiriyorsunuz.

    ben yunus kiralandığı gün hiç hatırlamıyorum keşke gs'de kalsaydı, faydası olurdu, ilk 11 oynardı yazılan entry. şimdi herkes çok iyi topçu, nasıl kiralandı vb yazıyor, o zaman kiralanacağı zaman diyecektiniz, bu adam takımda kalmalı diyecektiniz, nerdeydiniz arkadaşlar? geçen sene de adanada kiralıktı yunus, kaçınız izleyip galatasaray'da oynar dediniz.

    yunus bu sezon tekrar adanaya kiralandığında ilk sonradan yedek olarak oyuna girdi. yani yunus ligde durumu ne olacağı belli olmayan bir takıma giderken bile ilk 11'de oynayacak kadar iyi bir oyuncu olarak gitmedi. eminimki galatasarayda kalsaydı gelmiş olduğu şu seviyeye gelemeyecekti ve 2 maç yedekten girip katkı veremeyince herkes bu adam yollansın demeye başlayacaktı. çok şükürki yunusu yolladık, kendini geliştirdi ve iyi bir oyuncu olarak seneye geri alacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın