resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2590
    kendisinin galatasaray ve diğer takımlardaki oyuncu değiştirme huyunu şurada anlatmıştım: (bkz: #3365908)

    domenec torrent zaten oyuncu değiştirmeyi maç sırasında pek akıl edebilen biri değil. taraftarın isyanı zaten bu adam 70-80'den sonra değişiklik yapıyorken girecek oyuncu arda turan değil de morutan olsun, barış alper yılmaz olsun, hamza akman veya başkaları olsun da el yordamıyla topa küstürülmesinler.

    bu kararı en ince açıdan bile savunmaya çalışan arkadaşlar geçen hafta 70. dakikada gomis'in, 83. dakikada arda turan'ın, 90. dakikada alpaslan öztürk'ün girdiğini unutuyorlar galiba. geleceğe yönelik müthiş hamlelerdi gerçekten. mesela gomis'in oyunda olduğu süre boyunca hiç şut çekemeyip sadece dört kez topla buluşması harikaydı. gelecek sezon bize çok fayda sağlayacak diye düşünüyorum. 37 yaşında ama böyle alışsın sahaya ve futbola.
    peki arda turan'ın 8 paslık performansı? işte galatasaray'ın geleceği böyle oyuncular yedeklerden alınıp alıştırılarak hazırlanmalı. fatih terim nasıl kerem aktürkoğlu'da bunu yaptıysa domenec torrent hocamız da arda turan ve bafetimbi gomis'lerle aynısını yapmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın