resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1746
    21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçında sonradan oyuna girmiş ve maç sonu galatasaray taraftarının linçine maruz kalmış oyuncumuzdur. eğer kiralanmasaydı da sağ kanada yunus'u monte etseydik, şu an taylan, berkan, cicaldau, morutan, halil, boey, barış... gibi oyuncularımızın gördüğü muameleyi görecek ve muhtemelen ads'de gösterdiği performansın %1'ini gösteremeyecekti. ya bu taraftar nelsson'u 7.5 milyon'luk semih kaya ilan etti, marcao'nun sözleşme feshini istedi, yunus'a mı sabredecek. gedson'a bile menajer kazığı demişliği var, oradan çıkarın işte.

    galatasaray taraftarı, galatasaray alt yapısının önündeki en büyük engeldir. boşuna fenere laf çarpmayalım; biz daha büyük bir genç futbolcu öğütme fabrikasıyız. daha galatasaray forması giymiş ve giyen genç oyuncular içinde ilk 3 maçından sonra linç yemeyen yok. sosyal medyasının altlarına bakmanız yeterli. ali yavuz kol, linç yediği karagümrük maçından sonra abilerine soruyordu, "ben neyi yanlış yaptım" diye. cevap vereyim ali, bu yaşında galatasaray forması giydin. tek suçun bu. sonra da toparlayamadı çocuk. sonra teknik adamlar genç oynatmıyor, galatasaray taraftarı genç oyuncu izlemeyi hakkediyor mu acaba?

    mesela atalay babacan, 16-17 yaşındayken arda güler'den hiçbir eksiği yoktu. şu an 1. ligde şans bulamıyor. atalay'ın skill setine sahip oyuncumuz yok kadroda. neden kullanamadık? çocuk nereden baksan 4 senedir sürekli linç yiyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın