• 14
    23 nisan 2022 karagümrük giresunspor maçında giresunspor'un maçı kaybetmesi sonrası altay'ın bu maçı final maçı olarak göreceği bir maç olacak gibi. maç kendi sahalarında özellikle. çok sert ve konsantre olacakları bir maç olacaktır. bu tarz rakipleri çözmenin en iyi yolu ilk yarım saatte maçta öne geçmek. böylece rakibi çökertmiş olursun ve maçın geri kalanını daha rahat geçirebilirsin. maçta ilk yarıyı önde bitiremezsek işkence çekeceğimiz bir maç olacaktır.

    maç başladığında altaylı oyuncuların "zaten düştük bundan sonra ne olacak sanki" edasıyla oynadığını görürsek o zaman anlayalım ki bu sezon düşürülmeme sözü verilmiştir kendilerine.

    çünkü bu maçı kazanırlarsa giresunspor ile puan farkını 7'ye gaziantep ile olan puan farkını ise 9'a düşürecekler. sivas ve kayseri maçlarını oynamadı daha onlar da yakında kalabilir. ileride alabilecekleri 12 puan daha olacak. bizi yenen takımlar da moralleniyor malum. bizle olan puan farkını bile 11'e düşürecekler ve ikili averajda önümüzde olabilecekler.

    biz ise berabere bile kaldığımızda ligde kalmayı garantiliyoruz. bunu ben yazarken bile utandım. futbolcular, teknik heyet ve yönetim utanmıyor mu acaba!
App Store'dan indirin Google Play'den alın