resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1843
    kendisi hakkında yazılanlara bakınca futboldan hiç anlamadığımı düşünmeye başladım. yani takımımızda oynayıp, herşeyi bu kadar yarım yapalak yapıp da bu kadar övülen ikinci bir futbolcu hatırlamıyorum.
    şu hayatta en sevmediğim şeylerden biri büyük konuşmaktır ama halil'in hiç bir zaman elit bir takım oyuncusu olamayacağını düşünüyorum.
    bakın ben bir fizyoterapistim, bugüne kadar farklı branşlardan bir çok sporcuyla çalıştım, onları değerlendirdim ve tedavi ettim. diyeceğim o ki oyuncunun şöyle duruşundan, yere basmasından, rakip defansla mücadelesinden, çevikliğinden sadece izleyerek de fikir sahibi olabiliyorum (kendimi övmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın artık bazı şeyler hasta/oyuncu göre göre otomatikleşiyor).
    halil'in koordinasyonu gerçekten harika zaten renktaşlarımızın hoşuna giden de o kıvraklığı. ama inanın bunu destekleyecek, üzerine koyacak başka fiziksel hiç bir özelliği yok. bir kere halil'in çalışkan bir çocuk olmadığını düşünüyorum ki bazı özelliklerinizi çalışsanız da geliştiremezsiniz. işte halil'in böyle çalışsa da geliştiremeyeceği fiziksel çok eksiği var.
    halil'in üzerinde bu kadar ısrar edilmesi ya da sürekli başka türk takımlarından rağbet görme durumu da bence yabancı sınırı olmasa bu kadar olmayacaktı.
    bu girdim burada dursun yarın halil çok büyük bir futbolcu olursa ne oldu lan fztribun senin okuduğun okula ..çayım dersiniz. bizim sabah akşam eleştirdiğimiz mostafa mohamed biraz futbol aklını geliştirse halil'in adını bile anmayız ama işte onun için de çok çalışmak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın