resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2154
    kendisinin ittirmeyle şampiyon olduğunu, sayesinde büyük resmi gören yorumlarla karşılaştığımız teknik direktör.
    ligin üçüncü haftasından başlayıp pandemi dönemine kadar sadece 1 mağlubiyeti var adamın. nasıl pandemi şansıymış bu? aynı sezon bizim avrupa'da nal topladığımız yerde avrupa liginde çeyrek final yaptı. sonraki sezon posası çıkmış takımla şampiyonlar liginde karakterli bir oyun oynatıp takdir topladı. akhisar gibi küme düşmüş takımı alıp son 8 haftada 7 galibiyet 1 mağlubiyetle ligde tutup sonra türkiye kupası kazandı. rizespor gibi küme düşmesi kesin gözüyle bakılan takıma yine futbol oynattı. vedat muriqi'yi parlattı. yani hem anadoluda hem ligde hem avrupa'da başarılı olmuş teknik direktör. daha ne yapması gerekiyor acaba?

    şampiyonluklara ittirme diye bakacaksak 18-19 sezonunda galatasaray gibi oynayıp son yıllarda başka şampiyon olan takım yok. rize-beşiktaş maçlarını başakşehir oynayıp şampiyon olsaydı birebir işler tam tersi şeklinde yaşansaydı neler düşünürdük acaba? dürüst olalım. o sezon ilk yarıda konya ve sonrasında fener maçında da bizim aleyhimize işler oldu tabii ki. yani demek istediğim şampiyon olan takımda bu işler bir şekilde dengeleniyor. ve sahada güçlü olan muhakkak bir tık daha avantajlı oluyor bu konularda. o yüzden bırakın bu ittirme işlerini.

    kendisi son 5 yılda fatih terim'den sonra en çok kupa kazanan teknik direktördür. alt yapısından çıkıp futbolcuyken nice başarılar yaşayıp, teknik direktör olarak başarılı olan ve avrupa vizyonu olan okan buruk bir gün mutlaka galatasaray teknik direktörü olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın