resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2561
    futbolcular kendisi hakkında pek konuşmadığı ilk zamanlar “takım içinde sevilmiyor, oyuncular hocayı istemiyor. bakın hiçbir oyuncu hocaya dair iyi bir şey söylemiyor” deniyordu; şimdi muslera, semih, nelsson gibi isimler kendisinden övgü ile bahsedince “oyuncular hocayı övüyorsa bu işin içinde bir iş vardır” deniyor.

    ha bu arada aynı oyuncular fatih terim hakkında övgü ile bahsedince, “babam gibi” deyince, böyle bir yaklaşımı sorgulamak nedense kimsenin aklına gelmemişti (gerek de yok zaten. sadece benzer olaylar, kişiler değişince nasıl farklı yorumlanabiliyor, onun bir örneği). o demeçlerden görseller, afişler, posterler yapılıp, dört bir yanda paylaşılıyordu.

    oyuncular kendisi ve oyun stilinden memnun, demeçlerinden anlaşılan o. altında buzağı aramanın çok bir anlamı yok gibi duruyor. tabii illa ki torrent hakkında kötü bir şeyler söylemeleri gerekiyordu ama, işte maalesef ki söylememiş, hatta övmüşler. neyse çok da önemli değil, kendisini eleştirmek için başka sefere bir şeyler bulunur nasılsa.

    edit: https://gss.gs/T23.jpeg
    https://gss.gs/2tD.jpeg
App Store'dan indirin Google Play'den alın