• 2
    temmuz 2021'de şu yazıyı yazmıştım: (bkz: bursaspor erkek basketbol takımı/#3203632), beklentimin de üstünde bir başarı gösterdi 20 nisan 2022 partizan bursaspor basketbol maçını kazanarak dusan alimpijevic.

    bursaspor, her ne kadar türkiye ligi'nde play-off'a kalma mücadelesi verse de -ki muhtemelen tofaş'ın önünde bitirip kalacaklar-. eurocup'ta yaptıkları iş muazzam. ilk defa eurocup'ta oynayıp, kupanın favorisi zeljko obradovic'in partizan'ını deplasmanda 20 bine yakın taraftarın önünde yenip çeyrek finale kaldılar. ki sezon içinde en önemli oyuncuları allerik freeman, cska moskova'ya transfer oldu, egemen güven, anadolu efes'e transfer oldu. partizan maçı içinde pivotları hayes 5 faulle oyun dışı kalıp, uzatmalarda hiç oynamadı, keza derek needham hiç oynamadı...

    basketbol tarihinin yakın zamandaki en büyük sürprizidir frutti extra bursaspor'un partizan zaferi ve alimpijevic bu başarıda çok ama çok büyük bir paya sahip.

    eurocup'u kazanmaları hâlâ çok zor. kupanın formatı tek maç eleme usulü ve bursaspor her maçı deplasmanda oynayacak ancak, sonuç ne olursa olsun büyük bir başarıya imza attı dusan alimpijevic ve bursaspor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın