resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2554
    galatasaray’in sozlesmeli futbolcularinin, kendilerini oynatacak galatasaray'in mevcut antrenorunu ovdugu icin taktik deha ilan edilen yardimci antrenor. bunun bir alt seviyesini de basin toplantilarinda sarf ettigi cumleler sebebiyle taktik deha ilan edilmesiyle gormustuk. keske boyle bir seviye yukselmesini yonetiminde kazandigimiz puanlarda ya da rakipten iyi oynadigimiz mac sayisi fazlaliginda gorseydik. olcumuz futbolcularin teknik direktor ovmesiyse fatih terim’i niye gonderdik? ondan daha fazla futbolcudan ovgu alan hoca mi var? onyekuru’sundan nagatomo'suna kulupten ayrilirken vedalasmaya mendil yetistiremedik. tonla topcunun da terim’e “baba, baba” demesiyle kiskanmalari yuzunden gercek babalariyla aralarinin acildigi konusuluyor*.

    her ehliyet sahibi birey yaris arabasini cok iyi kullanacak diye, onu da gectim iyi bir sofor olacak diye birsey yok. yine mesela pozitif bilimlerde uzman her akademisyen sahaya ciktiginda ortaligin tozunu attiracak diye birsey yok. her pro lisans sahibi antrenor gelip galatasaray'da teknik direktor olmali diye bir kural da yok. tek vasfi bu lisans olunca dustugumuz hal meydanda zira.

    sosyal medyada hayatin bu tip basit gerceklerinden bihaber sekilde ovulen kisidir. ayni sekilde kendisinin performansindan da bihaber sekilde.

    edit: yazim ve noktalama hatasi varmis, giderildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın