resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1834
    çok ilginç şeyler okuyorum bu arkadaşla ilgili bize geldiğinden beri. potansiyeli ne kadar yüksek, yapacaklarının sınırı yok, bizde oynamasın 3 sene sonra nasıl da üzülüyoruz falan. ben herkese garanti veririm ki kendisi maksimum orta sınıf bir forvet olabilir. ne mental yeteneği, ne teknik becerisi, ne fiziksel yapısı 1 ya da 2. sınıf bir forvet olmaya yeterli değil.
    birileri diyor burak yılmaz da kendi yaşındayken öööyle iyi değildi, 25'inden sonra forvet oldu falan. burak yılmaz fiziksel özellikleri ile her zaman bir şeyler vaadediyordu, ki bjk ve fb transferlerini erken yaşlarında yaptı.
    biri diyor karim benzema'ya da kadar kazma diyorlardı. asdasdasaasdaa karim benzema kendisi yaşındayken lyon'dan real madrid'e 35 milyon euroya transfer oldu, real madrid'de 14. senesine girdi.

    yani biraz örneklendirme yaparken ayaklarımız yere basar ve oyuncuya doğru potansiyel biçersek sonunda da hayat kırıklığı yaşamayız. kendisi potansiyeline ulaşsa dahi orta sınıf bir avrupa takımında maksimum yedek forvet olur. fazlasını beklemek aşırı iyi niyetlilik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın