resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2523
    geldiği günden beri çalıştırdığı takımın tribünü tarafından ıslıklanıp, zerre sahip çıkılmayan teknik direktör. bugün de altyapıdaki çocukları neden a takıma almadı diye saçma bir tartışmaya konu oldu.

    her maç ve her an diken üstünde olup, kendi takımı taraftarı tarafından sahip çıkılmayıp, aidiyet hissetmesine resmen bir tane sebep sundurulmamasına karşın, kendisinin altyapı cart curt hikayesinden eleştirilmesi komediden başka bir olay değil.

    her gün medyada eleştirilen, çaycı lakabı takılmış, terimsever twitter liselileri tarafından dillere dolanmış ayrıca devraldığı takımın küme hattına yakın olmasının vermiş olduğu tarihi kritik dönemece şahit olmuş bir hoca. oyununu beğendiremediği toplum ise ışık kaan'ın ilk 11 başladığı ilk maçı sonrası ortaya çıkan göbek muhabbeti fotoğraflarını sunulmuş olan bir ortam. bu adam bu zihniyetlerin arasından sıyrılıp kulüpte kalmak istiyorsa oynayacağı her maçı almak ve taraftarın gözünü doldurmak zorunda ancak 1.5 senelik sözleşmeli adam sene sonu gideceğinin sinyalini sezon bitmeden alırsa ne altyapıdaki çocuğu babasının hayrına kadroya yapıştırır ne kulübün geleceğini düşünür. bunlardan önce ilk başta kendini ender futbol bilgini taraftarımıza sevdirmek, beğendirmesi gerekiyor. bu kritik dönemde kimseye sabredecek lüksümüz yok ki eldeki futbolcu meslekli şahısların sahip olduğu yetenek de açıkca ortada kimse kimsenin hatasını örtebilecek kaliteye, yeteneğe sahip değil.

    ayrıca ismail kartal ile yapılan kıyaslama berbat bir olay. kıyasa koyulan ismail kartal senelerdir süper ligde takım çalıştırmış ülke futboluna iyi/kötü hakim olan, dinamiklerini bilen isim. müthiş güçlü kadro sahibi ki galatasaray futbol takımında direkt 11'e yazılacak isim olan ozan tufan'ı kadro dışı bırakabilecek lükse sahip.

    gelir gelmez şişirilmiş valerien ismael'in devraldığı beşiktaş'ın oynadığı kötü futbol sunmamasıyla birlikte sahip olduğu kadroda geçen sene şampiyon yapıp ligin ayarlarıyla oynamış ve saçma şekilde feghoulinin geçmiş zamanlarıyla kıyaslanan (ki bu bile bazı kesim taraftarın komikliğini gösteriyor asşdaçsldö) ghezzal, premier ligden gelmiş belçika milli takımı forveti batshuayi falan var. bunlarla bizim 15 kiloluk rumenleri kıyaslamak ne yazık ki aynı kefede değil.

    kısacası sahip olduğu kadro kalitesinin lig dinamikleri için fenerbahçe, beşiktaş gibi kadrolardan çok çok uzakta olduğunu ve toplu oyunda anadolu takımından hallice yeteneklere sahip olduğunu söyleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın