resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2465
    kendisiyle ilgili bir daha bir şey yazmayacağım.

    sorun torrent değil; torrent’in çapı belli zaten. bu birliktelik başından beri yürümezdi zaten, yürümedi de.

    asıl sorun; terimi eleştirmekten gözü başka şey görmeyen bir takım kişilerin torrent’i pek bi matah zannetmesiydi. her yerde görüyordum bunları, sosyal medyada, sözlükte, sokakta vs. hayır getirdiği bir yenilik olsa anlayacağım. perreria gibi 3-5-2 oynatırım dese mesela, o zaman derim ki bu kadro bu oyunu oynayamaz. adam haklı. kadroyu kendisi kurmadı. ama bi bakıyosun, terim’in oynattığı futbolun iki gömlek altını oynatıyor zaten.

    e o zaman beğenmediğimiz terim neden gönderildi? çünkü taşradan gelmiş, çünkü bağrı açık geziyor, çünkü siyasi bağlantıları ıvır kıvır. e adam senin tuttuğun kulübün en büyük yaşayan efsanesi diyosun, sesi çıkmıyor ama 3 senedir top oynamadık diyebiliyor anca. e tudor’un kurduğu kadroda, derbilerde gol bile atamazken, ikinci yarı derbilerde gol yemeden mağlubiyet görmedi, üstelik tarihin en iyi beşiktaş’ı, senelerdir seni içerde dışarda yenen başakşehir’i ve şerefli ikinci fener’i saf dışı bıraktı diyorsun, error veriyor. 2018-2019 sezonunun ikinci yarısında 8 puandan geri gelirken, tek bir mağlubiyet görmeden koca devreyi bitirdi bu takım diyosun, sesi çıkmıyor. 2019-2020 sezonunun ikinci devresi, pandemi başlangıcına kadar 8 maçta rakiplerini eze eze yendi, bunlardan biri de senin 20 senedir dışardan yenemediğin fenerbahçeydi diyosun, sessizce uzaklaşıyorlar. çünkü bu adamlar futboldan bihaberler canım kardeşim. bunlardaki terim nefretinin nedeni, terim’in kendileri gibi olmayışı, düşünmeyişi. adam taşradan kopmuş gelmiş, babası zaten fakir, doğru düzgün eğitim almamış ama bi bakıyosun kazıya kazıya gelmiş buralara. yetmemiş, bizim vizesiz gidemediğimiz italya’da teknik adamlık yapmış, kısa bi dönem yapmasına rağmen başarılı olmuş, kudurmasınlar da ne yapsınlar. çünkü bu insanlar hayatlarında yokluk görmemiş, imkansızlık görmemiş, muhtemelen site içerisinde güvenle büyümüşler, tabi farklı düşünecekler terim’den. öyle olmasa şaşardım asıl. başarının b’sinden anlamadıklarına adım kadar eminim. fm’de oyunu save yapmadan 5 maçı arka arkaya kazanamayan adamlar, bu adamın vaktinin geçtiğini öngörüyor. komik yani.

    torrent yere tükürse “sadece saha içinde tükürüyor ağbii, işte hocalık buuu” diye çığlık atıyordu bu adamlar. ben bunu justin bieber konserine giden ergen kızların çığlıklarına benzetiyorum niyeyse. iki röportaj yaptı diye ilah edindiler adamı, yahu l1 üçgen programında arda turan daha güzel konuştu teknik adamlık hakkında, üstelik arda halen futbolcu ama doğru bunlar arda’yı da sevmezdi unuttum. bunları söyleyince biz terimist oluyoruz, bu insanlar aslolan galatasaradır tayfası. hayır o sözü de terim söylemişti, dünyadan haberleri yok.

    daha fazla yazmayacağım. torrent hakkında çok konuşmadım, farkındayım ama torrent’in hocalık kariyerine göre çok bile konuştum.

    inşallah yeni yönetim torrent ile çalışacak kadar sapıtmaz. tek dileğim budur…
App Store'dan indirin Google Play'den alın