resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2464
    burada herkesin eleştirdiği kadar olan teknik direktörümüz. gerçekten başarısız.
    ama unutulmaması gereken şey şu: bu kadro, türkiye tarihinin ve hatta gelecek on yıllarının en başarılı ismi fatih terim’in bile düzeltemediği kadar eksik, dengesiz, kötü planlanmış ve beceriksiz bir ekip. burada terim bile yapamadıysa torrent elbette yapamaz demekten başka bir şey gelmiyor benim aklıma. keşke en başta berkan, ömer, babel, çipe, halil, cica, arda vs şeklinde kurulmasaydı ekip.
    öz cümle: terim’in bile toparlayamadığı kadroyla doğal olarak fatih hoca’dan daha kötü pozisyonlara düşen galatasaray teknik direktörü. sözleşmesinde tazminat olması neden tuhaf karşılanıyor ben onu anlamıyorum bu arada.
    edit: tazminat değil, tazminatın meblasıymış rahatsız eden. avrupa’nın tazminat standartlarına hakim değiliz. bunu gazetecilerin spor hukuk uzmanları ve teknik direktörlerle röportaj yapıp halka anlatması gerekiyor. gazetecinin işi bilgi toplayıp bunu okuyucuya yansıtmaktır. oturduğu yerden yargı yapmak veya hüküm vermek değil. yarın bir araştırma neticesinde, farz-ı misal konuşuyorum, avrupa futbol piyasasında 2.5m euro’nun standartların çok altında bir değer olduğu anlaşılsa acaba o zaman neler denecek? ben tazminatlar ve bu konudaki standart sapmaya hakim olmadığım için o maddedeki fiyatlandırmaya bir şey diyemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın