resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2439
    günümüz futbolunun en önemli şeyi sahaya doğru dizilmek. doğru atak yapmanın da, doğru savunma yapmanın da temeli bu. torrent'in gelmesiyle -takım kapasitesinin el verdiğince- yapabildiği en iyi şey bu oldu. daha farklı oyuncularla bunu daha üst seviyede yapabileceğine ben inanıyorum. city de, bayern de, son dönemki barça da, bunu en üst seviyede yapan takımlar. hem de öyle yıldızlar topluluğu takımlarla değil sistemin yıldızlaştırdığı oyuncularla...

    türkiye liginde uzun zamandır galatasaray aleyhinde işler döndüğü bariz açık. bunu bilerek bir strateji kurmak hoca ve yönetimin işi. disiplinli bir takım kurmak, futbol bilimini bilen insanlar ile birlikte bir kadro mühendisliği oluşturmak bence bu stratejinin en önemli ayağı. bunu keşke terim ile devam etmeyip bu sezon başı yapsaydık. eğer ne oynadığını bilen, istikrarlı ve diri bir takım kurarsak, hakem de federasyon da aleyhimizdeki çalışmalarında çaresiz kalır düşüncesindeyim. ama sürekli değişim rüzgarları esen bir camiada bu kırılgan yapı devam ederse her olumsuzlukta dağıtılır gideriz.

    sürekli hoca değiştirip, sürekli yenilenen heyecanlarla bir şeylerin kalıcı bir şekilde değişeceğine inanan varsa, yeni sezonda 12. haftadan sonra o rüyadan uyanır ve bir sezon daha kaybetmenin öfkesiyle bir sonraki hocayı beklemeye başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın