• 10
    https://twitter.com/.../1514283315859234816

    hakkında şöyle bir iddia bulunan maç. ilk set takımımız 19 - 17 öndeyken arkas'ın aldığı sayıdan sonra tabelada skor bir anda 19-19'a geliyor ve arkas seti 25-23 almış gibi gözükse de aslında set 24-23 arkas üstünlüğüyle bitiyor. yani havadan bir sayı verilmiş oluyor arkas'a. bu iddianın üzerine kulüp de aşağıdaki açıklamayı yapıyor.

    --- alıntı ---

    bugün, galatasaray hdı sigorta erkek voleybol takımımızın, arkas spor ile oynadığı axa sigorta kupa voley finali'nin ilk setinde 19-17 önde olduğumuz esnada kaybettiğimiz sayı sonrası 19-18 olması gereken skor, tabelaya 19-19 olarak yansıtıldı.

    teknik ekibimiz ve istatistik antrenörümüzün anında itirazına ve 2. set sonunda da menajerimizin maçın gözlemcisini uyarmasına rağmen maçın hakemleri itirazımızı kabul etmeyip skorun doğru olduğunu savunmuşlardır.

    galatasaray spor kulübü olarak elimizdeki mevcut görüntülerle, şu andan itibaren türkiye voleybol federasyonu nezdinde maçın hakemleri ve gözlemcileri hakkında gerekli tüm hukuki girişimleri yapacağımızı belirtmek isteriz.

    --- alıntı ---

    https://www.galatasaray.org/...muoyuna-duyuru/50840

    çok enteresan bir durum cidden. resmen bedavadan set verilmiş rakibe. bu arada maçı izlemediğimi belirteyim. kendi şahitlik ettiğim bir durum yok ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın