resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2434
    aynısı igor tudor'a yapılıyordu adama çomar bile dediler ama "eleştiremiyoruz" "laf söyleyemiyoruz" muhabbeti yapıldı durdu. kim bağlıyor elinizi ? ofsayt almayı dert etmiyorum lafını diline dolayan kim varsa biraz mesnevi okusun bu kadar kibir gerçekten herkese fazla.

    ayrıca fatih terim takıntısı olan kim varsa domenec torrent havaalanına indiği andan itibaren "yardımcı yea" "vasat yeaa" demeye başladı. yahu bir durun bi bakalaım diyen kim varsa herkese her ortamda saldırdılar ve argüman tıpkı daha önce olduğu gibi "fatih terim kompleksiniz var"

    yaşım 41 holmann zamanından beri aynı şeyleri tekrar ediyorum fatih terim'i bir kenara koy onun haricinde x bir teknik adam şu takımın başında 10 sene kalsaydı şampiyonluk sayımız +2 ya azalır ya çoğalırdı. çamaşır değiştirir gibi teknik adam değiştirmekle olmaz bu iş.

    aynı şekilde "fatih terim kompleksi" ya da "fatih terim düşmanları" kalıplarını diline dolayan kim varsa galatasaray teknik direktörlüğü görevine fatih terim harici kimseyi layık görmüyor. sonra başlıyorlar "bize açıklayın" "bize anlatın" yahu senin anlamak gibi bir niyetin yok ki senin derdin zarar görmüş egonun tamiri.
    sırf saçma sapan şeyler yazmayı adet edinip eleştirildiğin için gurur yapıp her gün aynı başlığa aynı şeyleri yazman ve insanların senden bıkmış olmasını bile göremiyorsun.

    10 yıllık sözlük hayatında herhangi bir şeyi beğenmemiş adamlar bu adama da kafayı takmış durumda. minik minik hıncallar türüyor resmen.

    domenec, fatih terim ile hemen hemen aynı oyunu oynatıyor. ve evet bu oyun bu kadro ile olmaz.
    iyi de bu oyunu bu kadro ile oynanmayacağını biz 2 yıldır söylüyoruz o zaman da fatih terim dışında teknik direktör beğenmeyen kitle sabredin diyordu. şimdi çelişki şurada ben iki yıl sabrettim sen 3 ay sonra o harika eşsiz öngörünle birden bire olmaz diyorsun.

    aynı şeyleri burak elmas için yaptılar "harika geliyor" uçacağız kaçacağız fırlayacağız diyen kitle "domenec vasat" diyor yahu ozan korkut için bile harika ekibiyle geliyor demiş insanlar bugün çıkmış aynı keskinlikte öngörülerine itibar etmemizi istiyor.

    zamanında fatih terim yıl sonuna kadar kalmalıydı gönderilmesi hataydı ama demonec bir şeyler yapmaya çalışıyor yazdım sanırsın galatasaray teknik direktörüne destek vermek suçmuş gibi hoop mesajlar yağıyor "bırakın yaaa bu terim kompleksinizi"

    mesajlaştığım arkadaşlara da yazdım tekrar ediyorum. domenec torrent ile gelecek sene çok büyük olasılıkla şampiyon olamayız evet ama ben hem yönetim, ekonomik durum, camianın bölünmüşlüğü gibi kavramları bir araya getirince kimi getirirsek getirelim şampiyon olamayacağımızı ve gelecek sezonu bir geçiş yılı olarak gördüğümü söylüyorum adama 2.5 milyon tazminat ve yeni teknik adama 1 milyon verip gereksiz bir harcama yapmayalım diyorum.
    cebimden ödüyorum diyen varsa göndersin. (ömer erdoğan'ı getirirse çok daha sevinirim şahsen)

    sanırsın işimiz gücümüz yok fatih terim'e bugün nasıl .ok atabiliriz diye düşünüyoruz.
    aç bak orada duruyor bu adamın yönetimler üstü bir yapı kurup futbolun başına geçmesi gerektiğini yıllar önce söylemişim, hatta uefa kupasını aldığımızda paraların üzerine fatih terim resimi basılmalı demişim ama fatih terim kompleksimiz varmış.
    adamlara teknik direktör beğendiremedik fatih terim harici bir allah'ın kuluna tahammülleri yok ama herkes sırf fatih terim düşmanı olduğu için burada evet.

    sanırsın ben bu adam yazdığın şartlarda kalsın yazınca kalacakmış gibi küfürlü mesaj atan yazaların çocukuğuna veriyor ve yanıt vermiyorum ama cidden yoruyorsunuz insanları.

    (anlam bütünlüğünü bozan cümleler düzeltildi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın