• 30
    takımımız için ideal teknik direktör konusunda hepimiz düşünce belirttik şartlar sunduk. kendi adıma seneye takımda görmek istediğim: istikrar. avrupada olmayan takımımızda ligimizde istikrarı kurması için hocamızda aradıklarım:
    1. şampiyon teknik direktör olması: en önemli şart bu çünkü ligin en fazla taraftara sahip ve en fazla medya baskısı gören en büyük takımıyız. baskıyı kaldırabilmek adına, bu ipi göğüslemiş bir hoca gerekiyor.
    2. yerel gazetelerin olmazsa olmaz başlığı olan ve nitekim doğru olan ligi bilme özelliği: seneye avrupada yokuz ve burda başarılı olabilmek için bu yüzden yeni bir ismin ligi öğrenmesini tecrübe edecek zaman kaybımız yok.
    3. oyuncu seçimleri adaletli olmalı: efsanenin sonunu getiren en önemli madde bu oldu. takımda sorun çıkartacak ve imtiyaz bekleyen, her sıkıntıda sorumluluğu başkasına atıp taraftara laf eden armayı kullanan tipleri kadroda barındırmaması gerekiyor. takımdaki aile ortamını adaletsizlik bozuyor, gençler takımda kalmak istemiyor.
    4. avrupadan ucuza oyuncu alıp karla satmak yerine altyapı havuzunu kullanan hoca gerekmekte: çünkü galatasaray yönetimi oyuncu satmakta o kadar vasıfsız ki, taraftarın hepsi muhasebeciye dönüştü. bonservissiz ve imza parasız altyapıdan oyuncu kullanımında, yönetim çok uğraşsa dahi anaparadan zarar etmeyiz.
    5. saha dışı olaylarda, demeçlerde kendisini ve takımını bulaşmayarak korumalı: nitekim başarılı olunca ilk medya saldırısı oluyor ve hocanın buna izin vermemesi gerekiyor.
    hepimizin gönlünde farklı hocalar var. burdaki takımın bekası için kafa yoran her taraftarımıza saygı duyuyorum. artık kavgaya kutuplaşmaya gerek yok, amaç ortak çünkü.
    şu zamanda doğru isim olarak okan buruk hocayı düşünüyorum.
    takıma kim gelirse gelsin desteklerim. isme bağlı kalamam şahsen. burda istenen diğer güzel hocaların da ismini paylaşayım:
    (bkz: okan buruk)
    (bkz: graham potter)
    (bkz: rudi garcia)
    (bkz: ilhan palut)
    (bkz: nuri şahin)
    (bkz: vincenzo montella)
    (bkz: sergen yalçın)
    (bkz: marcelo bielsa)
    (bkz: leonardo jardim)
    (bkz: jindrich trpisovsky)
    yazarlarımız desteklediği hocayı argümanlarıyla sunarsa bilgi artışı ve sağlıklı bir tartışma ortamı sağlarız.
    edit: bkz kullanımı ve imla düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın