• 46
    ffp olmasa, çok önceden yapılması gereken planlamayı yapmış olan ikilidir. iyisiyle kötüsüyle bir şeyler yapıldı, eksikler vardı, haliyle olacaktı ama ben bu yapılanmadan yine de memnunum. en azından alınan oyuncular bizim. günahıyla sevabıyla satabileceğimiz oyuncular. iyi ya da kötü çıkmalarının bir sürü saha içi ve saha dışı nedeni olabilir ama dediğim gibi bu oyuncular bizim. alırken para verdik, satarken de para kazanacağız. ffp kıskacındayken aldığımız oyuncuları düşünün, alırken para verdik ve sene sonu gönderdik. böyle bir duruma bir son verilmesi gerekiyordu, yapıldı. günahıyla sevabıyla yapıldı ve tepki toplayacağım ama ben oyunculardan da yapılanmadan da memnunum. 2 3 nokta transfer bu takımı bambaşka bi yerlere götürür. 2 orta saha ve tuttuğunu atan 1 forvet yeter. yangın yapmaya gerek yok.

    halen 2021-2022 sezonu için tarihin en kötü sezonu deniliyor, akıl tutulması bu vallahi. abi siz 2010-2011 sezonunu görmediniz sanırım. avrupa’da ilk turdan elen, tarihin en çöp kadrosuna sahip ol, elinde gelecek vaadeden sadece arda turan olsun ve onu da sinema kapattı diye yerin dibine sok. yakın zamanın en dominant topunu oynadığımız 2011-2012 sezonunda bir önceki dönemden kaç topçu oynadı bilen var mı? hakan balta haricinde düzenli olarak oynayan oyuncumuz bile yoktuu alooo. o kadroyu da kadro planlamasını bilmiyor diyen terim kurmuştu. cidden bizim taraftardaki akıl tutulması tinercileri de geçti. 10 sezon öncesinden bahsediyorum, 11 yaşında değilse birisi, gayet hatırlar neler olduğunu. her neyse…

    günahıyla, sevabıyla yapılması gereken yapılanmayı yapmış olan ikilidir. bu saatten sonra yeniden kadro kurmamıza gerek yok, üzerine eklemeler yapıpması kafi. tabi bunu yapabilecek bir hoca bulmamız gerekiyor öncelikle..

    saygılar…
App Store'dan indirin Google Play'den alın