• 40
    mevcut durumdan ikisi de eşit şekilde sorumludur. hiç öyle birini ayıklayıp da diğerine vur abalıya demeye gerek yok.

    fatih terim desteklemeseydi burak elmas zor başkan olurdu. burak elmas omasaydı da fatih terim yeni yönetimden kontrat alamazdı.

    burak elmas'ın en büyük hatası böyle bir projeye fatih terim ile çıkmak oldu. daha güçlü, nitelikli ve enerjik bir ekiple yola çıkılmalıydı. zaten geçen sene sonunu düşünürsek avrupa'da çok başarısız olmuş ve son 2 senedir kupa alamamış bir hocaya 3 yıl daha vermeye çalışmak hataydı. madem verdin bu seneyi çıkarmamak daha büyük hata oldu. yine kendisi mağdur olup tüm suç senin üzerine kaldı. oysa devam edilse sezon yine kupasız bitecek ve iş yine temmuz'u bekleyine dönecekti. ama suçun hepsi senin üzerine kalmayacaktı.

    ben kadro olarak enkaz bırakıldığını falan asla düşünmüyorum. hatta proje olarak doğru yapıldığını, bu projenin devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. 1-2 transfer yanlış çıksa bile ki bu çok normaldir, gelecek dönemde bu kadronun ekmeğini yiyeceğimizi düşünüyorum. bunun için de en fazla övülecek kişi fatih terim'dir.

    ancak sorun şu ki 2 tane çok büyük sıkıntı var. birincisi kadro planlaması oynanan oyuna çok zıt. ikincisi fatih terim ve ekibi birkaç oyuncu dışında var olan performansları yukarıya taşıyamadığı gibi oyuncular çoğunlukla geriye gitti.

    bunun sebepleri arasında fatih terim'in artık tüm sezona ve maçlara konsantre olamaması, yaşlandıkça oyun ve oyuncu seçiminde gereksiz inatlaşmalar yapması ve çok yetersiz bir ekiple çalışması gibi sebepler var.

    artık olan oldu. yapacak bir şey yok. bu seneden sonra her ikisini de geride bırakıp yeni yüzleri deneme zamanı geldi.

    ama hala geçmişi unutup tekrar tekrar her hocanın üzerinde fatih terim kılıcını sallarsak ve fatih terim'e gitmeye devam edersek bu kulüp bir adım ilerleyemeyecektir.

    fatih terim bir efsane olarak yerini almıştır. bundan sonra başkanlıktan teknik direktörlüğe kadar alacağı her görev isminden yiyecektir. ona körü körüne bağlı kişiler bunu görmese bile gerçekçi olarak bakan büyük çoğunluk bunu görecektir. burada görmedim ama sosyal medyada bazı fanatikleri artık galatasaray'ı küçümseyip hakaret etme seviyesine geldi. onlar galatasaray'a zarar veremezler ama fatih terim ismine çok büyük zarar veriyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın