resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2389
    kenardaki ruhsuz ve gamsız duruşunun sinirimi zıplattığı teknik direktör. insanda biraz heyecan olur ya. çok iyi poker oyuncusu olurmuş bu arada. aslında yardımcı antrenör diyeceğim ama moderasyon sürekli siliyor.

    geçtiğimiz haftalarda da söylemiştim; ben hâlen çalıştırdığı takımın büyüklüğünün farkında olmadığını düşünüyorum. son yıllarda kadıköy deplasmanında hiç bu kadar çaresiz olmamıştık, hiç bu kadar -canım acıyarak bu ifadeyi kullanıyorum- ezik bir futbol oynamamıştık.

    yok efendim enkaz devralmış, yok efendim kendi kadrosu değilmiş, yok efendim yaz kampı geçirmeliymiş bunlara katılmam mümkün değil. ismail kartal ve valerien ismael takımlarına bu kadar kısa sürede bu kadar önemli dokunuşlar gerçekleştiriyorsa domenec torrent'in de yapması gerekir.

    sırf fatih terim'den nefret ediyorsunuz diye zorla bu adamı övmek zorunda değilsiniz bu arada. fikirleriniz tutmamış olabilir bu ayıp bir şey değil. röportaj verdiği için bile öven bir kitle var. şaka mı bu? veya haftaya ligden düşen yeni malatya'ya 3-4 tane sallasa seneye kesinlikle kalmalı diyecekler.

    aklım almıyor.

    (bkz: 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın