resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2115
    2000-01 sezonunda ali sami yen'deki meşhur ankaragücü maçında takımı falan satmamış oyuncu. bu tip kırmızı kartları gören zibil gibi iyi topçu var. takımı satacak adam o ikinci sarı kart pozisyonunda kaybettiği topu almak için sakatlanma pahasına o denli çabalamaz. bir anlık kötü zamanlamada sakatlanırsın. kontrolsüz girdi ve sarı kart gördü, tek olan bu. o sezon şampiyonluk kaçınca ve okan ile emre sezon sonu gidince herkes kafasında bu iki meseleyi birbirine bağlayıp adamı hain ilan etti.

    inter'e bedavaya gitmekte de sonuna kadar haklıydı. hukuk ondan yana. o gencecik adamlar aylarca paralarını alamayıp dalga konusu olduklarında kimse sırtında taşımadı. hepi topu taş çatlasa 15 sene sürecek bir futbol kariyerinin en az bir yılını bedavadan oynadı bizim topçular o dönem. galatasaray o dönemde durulacak bir kulüp değildi. o da önüne gelen fırsatı tepmedi, bu kadar.

    herkese bu kadar anlam yüklemekten vazgeçsek her şey daha kolay olacak. her topçudan taraftar gibi davranmasını bekliyoruz. oysa onlar sadece profesyonel çalışan. okan buruk galatasaray'ın başına geçmeli. zamanını bilmem, nasıl sonuçlanır bilmem ama bu olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın