resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1135
    son zamanlarda çok övülen* miguel crespo ile takas edilse, 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçında berkan övülürdü ama miguel crespo "neden yabancı kontenjanımızı düz bir oyuncuya harcıyoruz" tarzı şekilde eleştirilirdi.

    birinin yanında sorumluluk almaktan kaçınan, çok az topla buluşan ve buluşsa bile olumlu bir şey yapamayan cicaldau ve kalite olarak yeterli katkıyı veremeyen taylan var. diğerinin yanında miha zajc ve irfan can kahveci gibi sadece topu kapıp, o oyunculara aktarmanızın yeteceği oyuncular var.

    bir takımın orta sahasında oyun kurarken en büyük sorumluluğu berkan kutlu alıyorsa, o takımın diğer isimlere bakmaya gerek kalmaksızın oyun kurmada sıkıntı yaşayacağı anlaşılır bana kalırsa. 2019-2020 sezonu çok kötü giderken; steven nzonzi, jean michael seri, mario lemina ve younes belhanda ile oynarken ömer bayram dinamizmi ile gayet iyi bir performans gösteriyordu.

    berkan da bu tarz oyuncuların yanında oynayabilse dinamizmi ile fark yaratırdı ki, zaten bu yüzden sezon öncesi* 4 milyon euro verilmesine rağmen, çoğunlukla doğru bir transfer olarak görülüyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın