• 26
    2021 - 2022 sezonunun başında potansiyelli, genç ve uzun vadeye yayılmış bir bonservis yatırımına sahip maliyet olarak ucuz bir kadro kuran ikili.

    içlerinden takımın hakkını korumakla görevli olanı takımın haklarını galatasaray düşmanlarına karşı savunamadı ve sustu. sonuç olarak diğerinin sahada verdiği emeğin çatır çatır doğranmasına sebep oldu. sonra takımı koruyamayan sahada emek vereni neden takım puan kaybediyor bahanesi ile kovdu. puan kayıplarının sebebinin kendisi olduğunu biliyordu oysaki. kovmasının tek sebebi galatasaray düşmanlarının sahada emek vereni istememesiydi. çünkü galatasaray düşmanları biliyordu ki bu genç ve potansiyelli kadro sahada emek verenin elinde yeşerecek ve durdurulması çok güç bir hale gelecekti. güçlerinin yetmediği avrupa sahnesinde bunun izlerini görüp kanları çekiliyordu çünkü.

    bu kadro çöp değil, bu kadro kötü bile değil. bu kadro tam olgunlaşmamış oyunculardan ve eksik bölgeler ile kurulu. mesela bu takımın orta sahası gedson isimli bir oyuncuya göre dizayn edilmiş ama galatasaray'ın haklarını koruması gereken gerekli görmedi. şimdi orta sahanın dişlileri dönmüyor.

    bu takımın oynayacağı az çok açık. onu oynatmayacak bir adamı takımın başına getirmek ise tam bir rezalet. aynı zamanda getirilen adamın sadece pr malzemesinden ibaret olması ve vadettiği şeyleri yapamayacağının ortaya çıkması başka bir rezalet.

    yine de bu kadronun değerini ve potansiyelini bilen bir başkan ile işler rayına girebilir. bu kadro eksik, bu kadro yetersiz, bu kadro potansiyelli. potansiyeline ulaştıracak bir teknik adam ve eksiklerini tamamlayacak bir başkan ile güneşli günler görmemiz uzak değil. tabi yeni başkanın tff seçimlerini kazanması şart. mustafa cengiz yönetimi'nin yaptığı hatayı 3 sene çektik, bir 3 sene daha çekemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın