resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2285
    10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçının ilk yarısı itibari ile yazıyorum. takımın maça çıkış planı, alan dağılımı ve topla çıkış planı tamamıyla yanlış. fener'in ne oynadığı çok belli. ismail kartal'ın tek bir planı var ve bunu uyguluyor. lig için de gayet yeterli bir plan. bunu tespit edememişlerse diyecek bir şey yok.

    sayın torrent ve ekibi galatasaray için yetersizlerdir. bunu söylemekten utanmayalım. hiçbir maçta hiçbir alanda gelişme gösteremedik. ne alan parselasyonunda ne top kullanımında ne savunma diziliminde ne kondisyonda ne fiziksel yeterlilikte tek bir gelişme yok. kondisyonumuz arttı diyenler sprint sayıları, koşu mesafeleri, ikili mücadele sayıları ve kazanma oranlarına bakabilir, terim dönemi ile tıpa tıp aynı. terim döneminde 3 günde bir yapılıyordu üstelik. haftada bir maç oynarken geride olduğun maçta 110. dakikaya kadar topu babel'e şişirmeye ben takım kondisyon kazanmış demem.

    galatasaray macerası her anlamda fiyasko olan teknik adam. yönetim değişeceği için bu fiyaskoyu izlemeye de devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın