resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2996
    --- alıntı ---

    galatasaray'dan açıklama: "karagümrük maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan kerem aktürkoğlu’nun çekilen mr’ı ve yapılan tetkikleri sonucunda kısa rotator ve adduktor (kasık) adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edildi. futbolcunun tedavisine başlandı.

    --- alıntı ---

    şimdi ben şunu anlamıyorum. kendisinin mr raporu da yayınlansın demiyorum ancak kısa rotator ve adduktor kasında orta düzey zorlanma var deniyor. normal kas sakatlıklarında 3 evrede değerlendirilebilecekken kasın brevis (kısa) kısmındaki sakatlıklarda evreyi 4'e çıkarabiliyoruz. yani şimdi mesela bu açıklamaya göre 2. dereceye mi yakın oluyor yoksa 3. dereceye mi yakın oluyor. ben taraftar olarak bunu bilemiyorum. kulüp veya sağlık ekibi şu açıklamayı eğer biz fenerbahçe'nin kerem'in durumunu bilmesini istemiyoruz diye yaptıysa ona eyvallah.

    normal şartlarda şu açıklamadan benim anladığım 7-12 gün arası süren bu sakatlık türünde biz kerem'i maça yetiştirmeye çalışacağız ama yetişmezse de açıklamamızı yaptık minvalindedir. orada burada yazılan yok 1 ay maça çıkamazi yok 2 gün sonra dipçik gibi 2 maç çıkarır tarzı şeylere itibar da etmeyin.

    10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçında oynarsa takıma büyük hücum gücü katacak futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın