resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2227
    hedefleri olmayan sıradan bir takımda sabır gösterilebilecek bir teknik direktör. fakat galatasaray gibi bir takımda işi yoktur.
    yeni sezona kendisiyle yola çıkmak başka bir sezonu daha çöpe atmak demektir zira önümüzdeki sezon kovulma ihtimali kesin gibi bir şey.

    yabancı bir teknik direktör olduğu için arkasında destekleyen basın yok
    yanlış bir zamanda geldiği için destekleyen taraftar çoğunluğu yok (burada football manager fantezicilerini ayırıyorum)

    bu gerçekleri gördüysek bir de kişisel gerçeklere geçelim.

    bu adam 59 yaşına kadar as isim olduğu her yerden kovulmuş. flamengo'da bile bizden çok daha iyi sonuçlar almasına rağmen yollanmış biri. stres yönetimi falan nasıldır ben iç detaylarını bilmem ama tek hedefi ligde kalmak olan bir takımda bile her hafta istikrarsız futbol oynatan, iç sahada bile içeri çekilmeyi galatasaray'a yakıştıran bir teknik direktör. şimdi bu kafayı bir de önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışında hayal edin. edemezsiniz ama yine de etmeye çalışın.

    2 nisan 2022 galatasaray fatih karagümrük maçı'nı kazanmış olabiliriz ama bununla bile gözü boyanan taraftarın olması çok üzücü bir şey.
    ikinci yarı oyun tamamen karagümrük'ün elindeydi. belki muslera olmasa skor bile dönebilirdi zira maç sonunda topla oynama yüzdeleri eşit, kaleyi bulan şut sayısı karagümrük tarafının daha fazlaydı.
    ha bir de muhtemelen oyuncu değişiklik hakkının 5'e çıkarıldığından habersiz bir hoca kendisi. hani en azından kazanılan maçta takımına nefes aldırmak için kullansa bu hakları diyorum.

    ben yine insanların rizespor ve konya maçlarında olduğu göz yanılmasına kapılmasına üzülüyorum. rizespor maçından sonra herkes asarız, keserizciydi. konya maçında tek bir pozisyon bile bulamayınca gerçekleri görmüşlerdi. inşallah 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçında da asıp keser.
App Store'dan indirin Google Play'den alın