• 16
    bir zamanlar chelsea’nin 30-35 genç futbolcu kadrosuna katıp bunları avrupa liglerine kiralama modelleri vardı. sonra bunu city devam ettirdi. biz neden bu modeli altyapı oyuncularımıza uyarlamıyoruz anlamıyorum. bizim genç oyuncu oynatma fetişimiz değil iyi oyuncu oynatma arzumuz olmalı. yani örnek olarak alt yapıdan yeteneklerinden emin olduğumuz bir oyuncu var diyelim. biz bu oyuncuyu olana kadar kiralayalım. kimisi 21 yaşında bizde oynayacak seviyede olur kimisi de 25 yaşında. ne farkedecek ki? biz 2 yıl genç oyuncuyu kiralıyoruz adam takıma geri dönüyor sonra bu çöp diyip yok pahasına gönderiyoruz.

    emin bayram, ali yavuz, atalay bırak kalsın hemen çağırma oynamaya devam etsinler emin sana 21 yaşında değil de 27 yaşında fayda sağlayacaksa bundan bir problem görmüyorum. ama yunus gibi artık bizim seviyeye geldiğine inanıyorsan çağır oynat zaten.

    ferhat öztorun geldi aklıma adam 20li yaşlarının basında bizden gönderildi. iyi kötü katkı veriyordu gencecikken ama biz kendisini gönderdikten sonra volkan yaman ve hakan baltayı almıştık. bu yol ile akbaba anadolu kulüplerine türk futbolcu için milyon eurolar bayılmak zorunda kalmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın