resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2216
    kendisine tam olarak güvenemiyorum. size tam güven veriyor mu bilmiyorum ama ben hissedemiyorum.

    teknik direktörluk veya x direktorluk x yoneticilik mudurluk o isin tekniginin yanında ciddi soft skills ister.

    benim torrente guvenememe sebebim ise teknik ve taktikselden ziyade liderlik yonetim idari konular. oyuncuyu ikna etme dogru kullanma olaylari.

    yoksa taktik bilgisi yardımcıliktan ötürü illaki var ve pep'le calismis. ama bunu alip uygulatmak farkli meziyet iste o yuzden güvenemiyorum.

    ya kafasında guzel planlar olabilir, vardir da ama oyuncu ve rol eslesmelerinde uyumsuzluk olabiliyor, oyuncuya istedigi olayı aktarmiyordur veya aktarsa da oyuncunun kapasitesinin üstünde olan sey oldugu icin oyuncuyu direk kaybediyor mac icinde bazi zamanlar.

    torrent'i de doğru konumlandırmak önemli. pep yardımcısı olarak pozisyonlandirmış ve senelerce çalıştığına göre belli ki verim almış. ama farklı koltukta aynı etki olmayabiliyor.

    (bkz: taş yerinde ağırdır)

    pesin edit: 2 nisan 2022 galatasaray fatih karagümrük maçında ömeri sag bekte kullanabileceği max sekilde kullanabildi. sahte bek olarak konumlandirip çıkışlarını kesti ve topsuzken alani kalabaliklastirip güvenli bolge olarak tuttu. topluyken de omerle orta sahaya katki sağlatti.

    ancak yukarida dedigim gibi hissettiremedigi teknik ve taktikten farkli bir meziyet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın