• 7
    --- alıntı ---

    ali uras, ikinci kez başkanlığa aday olduğu dönemde, özhan canaydın'a, bir söz nedeniyle kapıyı gösterdiğini söyledi. o dönemde, arkadaşlarından, aklı başında ve galatasaray'a faydalı olabilecek yönetici adaylarını bulup getirmelerini istediğini anlatan uras, olayı şöyle anlattı: “onları yönetime koyacaktım. galatasaray'ın nasıl yönetileceğini bu arkadaşlara gösterecektim. fazla oynamamasına rağmen basketbol takımından canaydın'ı tanırdım. terbiyeli bir çocuktu. o zaman ersan feray ve tuğrul demir, çapa hastanesi'ndeki odama özhan canaydın'ı getirdiler. yönetim kurulu listesini yapıyorduk. genç arkadaşları almak istiyordum. bana birdenbire, gayet ciddi bir tavırla, 'ali ağabey, seni severim, ama galatasaray başkanı olarak kabul edemem' dedi. nedenini sordum, 'sen mektepten mezun değilsin, mektepli olmayan bir insanın galatasaray başkanı olması mümkün değil' dedi. ben de 'senin gibi eğitilmiş bir insanın böyle bir laf söylemesi mümkün değil, kapı burada, siz gidebilirsiniz' dedim.”

    --- alıntı ---

    eşref bey omuz atmıştır atmamıştır ama takındığı tavır rahmetli özhan canaydın’ın rahmetli ali uras’a söylediklerinden farklı değildir.
    işlerine gelince genel kurulun iradesine saygı duyacaksınız diyorlar ama genel kurulun 2 bin küsür oyla başkan seçtiği insana saygı duymuyorlar.
    gerisi çok da mühim değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın