resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 474
    göreve gelişleri 19 haziran 2021.
    florya'da fatih hoca ile yaptığı toplantı 22 haziran 2021.
    gizli ve kişiye özel raporun düzenlenme tarihi 23 haziran 2021

    özetle 4 iş günü. bu denli kapsamlı bir rapor, transfer dosyalarının incelenmesi ve ilişkilerin tespiti için az bir süre.

    söz konusu raporda geçen bir cümle;

    "bu gözlemlerim ve tespitlerim ışığında, size daha önce şifahen arz ettiğim gibi, ne yazık ki transfer operasyonlarının bu çerçevede yürütülmesi, son yıllarda olduğu gibi bu dönemde de ileriye dönük ciddi riskler taşımakta ve galatasarayımızın avrupa futbolundaki imajını yerle bir etmiş durumdadır."

    burdan çıkan sonuç şu ki, kendisi daha mazbatasını almadan, seçimden günler öncesinden florya ve ekiple ile ilgili mevcut pozisyonu ve ilişkileri gereği edindiği bilgiler neticesinde ilerisi için aksiyon aldığı çok net. bu durumu burak elmas'ın hemen kabul etmediği de açık. kurum içinde bu gizli ve kişiye özel raporun gizli ve kişiye özel kalmayacağı da belli. elden ele, kulaktan kulağa dolaşması muhtemel. 2021 ağustos sonu gibi medyaya kendisinin fatih terim tarafından florya'ya girişinin yasaklandığı haberlerinin servis edilmesi de gizli ve kişiye özel raporun kişiye özel kalmadığının kanıtı sanki. geçmişe dönün ve ay ay servis edilen haberleri okuyun. puzzle gibi yerine oturuyor hepsi.

    sonuç: 2022 nisan ayı itibariyle takım ligde 15. sırada. hikayedeki tüm karakterler (başkan, florya ekibi, ışıtan gün) şu an konu dışı. dolayısıyla 26 mart 2022'deki genel kurula son günlerin moda sözcükleri olan "seçim bezirganlığı" olarak bakmamak lazım. bu arada lafı açılmışken, unutulmaya yüz tutmuş, günlük kullanımda nadir göreceğimiz bu bezirgan kelimesinin sözlüğümüzde ve ışıtan beyin günlüğünde aynı anda denk gelmesi de ilginç bir tevafuk olsa gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın