resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 448
    ben kendilerinde ciddi anlamda bir profesyonel idarecilik ve iletişim becerileri göremiyorum. 11-12 yıl önce attığı twitlerdeki ifadelerin sönümlenmesi için bu kulübe sayısız şampiyonluklar yaşatan bir kişinin sinkaflı ifadesini sözde sansür uygulayarak "bakın sadece ben değilim" imajı vermek eğitimli ve profesyonel kişilerin yapacağı iş değil. daha kötüsü bu tutumun mevcut durumunu daha da vahim hale getireceğini öngörememesi. nerden baksan amatörlük şahsi fikrim.

    ayrıca hocanın sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan (babel veya feghouli muhtemelen) oyuncuya gelen 2 milyon euro'luk teklifi reddederek 4 milyon euro istediğini iddia etmiştir.

    babel için bir şey diyemem ama feghouli için bunu yapmışsa hoca akıllı iş yapmış demektir zira uefa grubunda feghouli 2 milyon euro'luk katkıdan fazlasını yapmıştır. müthiş öngörülüymüş hoca tebrik ederim.

    ayrıca burada ben galatasaray'ın menfaatlerinin düşünüldüğünü görüyorum hoca tarafından. 25 milyon euro maliyetli bir futbolcuya 2 yerine 4 milyon euro istedi diye hocayı kötülemek başka bir seviye olsa gerek.

    babel için bir şey diyemem. objektif olamıyorum bu arkadaş hakkında.

    https://stngn.wordpress.com/...samimiyetle-yasamak/

    edit: arkadaşlardan luyindama uyarısı geliyor ama benim duyumum o yönde değildi. kaldı ki luyindama olsa bile o kadar para bağladığın adamın bonservisine 2 yerine 4 istedi diye hocayı suçlamak son derece komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın