• 57
    başarılı da olsa, başarısız da olsa sakin bir yönetim sergilemesini temenni ettiğim başkandır.

    çoğunluk aksi fikirde olsa bile, selefi burak elmas'ın fatih terim ile yollarını ayırma şeklini, zamanını, sebebini hem sportif açıdan hem de politik açıdan yanlış buluyorum. şöyle ki fatih terim ile yola devam edilmiş olsaydı şu an bulunduğumuz durumdan daha kötü bir pozisyonda olmayacaktık, olamazdık. zira mevcut hocanın başarılı olması göreve getirildiği andan ve göreve getirilme şeklinden dolayı neredeyse imkansızdı. burak elmas, bu hatasının bedelini, daha çok bu hatanın oluşturduğu kaos yüzünden ibra edilmeyerek ödedi.

    yeniden bir yanlışlar silsilesi görmek istemiyorum. bu yüzden yeni yönetimin sakin bir düzlemde görev yapmasını temenni ediyorum. aksi durumda, 1970'lerde başlayıp 14 yıl şampiyon olamadığımız zamandaki gibi veya (daha çok) ateş güneş'in kurulmasından sonraki yıllardaki gibi bir fetret döneminden korkuyorum. bunun olmaması için de camianın kenetlenmesi gerekiyor.

    bu girdinin niyetinin anlaşılması için şu şekilde noktalamak isterim sevgili sözlük: eğer galatasaray'a faydalı olacağını bilsem, aziz yıldırım'ı bile desteklerim. çünkü başka galatasaray yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın