resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2079
    çocuğunun sağlık problemine saygı duyuyorum ve umut ediyorum ki bu süreç iyi gidiyordur ama galatasaray’dan teklif gelse anında florya’ya gelir bence, galatasaray’ın teklifini uzun süredir bekleyen antrenör.

    hiç bir hamle kesin çözüme ulaştırır dedirtmez evet ama en makul hamle yeni sezonda kendisiyle çalışmaktır. florya’yı, türkiye’yi, ligi, basını, herşeyi bu kadar bilen ve başarılı başka bir hoca yok.

    sportif başarıya ben bir taraftar olarak açım, bir başarı görmek istiyorum. müzesinde sayısız kupası olan bir takımın taraftarı olarak tuttuğum takıma bu kadar uzun süre başarının uzak kalmasına yüreğim el vermiyor.

    hiç bir başkan adayını desteklemiyorum ancak umuyorum ki yeni gelen başkan kendisiyle resmî yada gayriresmi bir şekilde anlaşır göreve gelir gelmez ve 2021-22 sezonu biter bitmez kendisini göreve getirir.

    torrent ile hiç bir duygusal bağım yok, biz tecrübe edineceği bir camiada değiliz çok şükür, tarihimiz ortada. kariyerini 2. adam olarak geçirmiş bir adama galatasaray’ı yönetme görevi fazlasıyla büyük geliyor. gönlü ister ve indirim yaparsa, ayrıca okan hoca kendisini yardımcısı olarak görmek isterse elbette ki en iyi bildiği işi yapabiliriz.

    sadece ligde oynayacağız. lige iyi girersek ve bir adet iç saha derbisi kazanabilirsek ligin ilk yarısında, o rüzgar bizi bir yerlere götürecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın