• 25
    galatasaray'ı yönetecek iradenin seçileceği kurul toplantısı.

    bir önceki seçimde 3 aday önemli ölçüde ön plana çıkmıştı, burak elmas, eşref hamamcıoğlu, metin öztürk.

    bu sebeple 9-10 ay önce aday olan ve her defasında ibrasızlık, seçime gidilmesi çağrısında bulunan bu isimlerin listeleri zaten hazırdır diye düşünüyorum.

    öte yandan bu isimlere destek verip taraf olmayan üçüncü grup ibrasızlık veren kişilerin de akıllarında bir konsensus fikri olacak ki ibra edilmemesi sürecini desteklediler. bu sebeple listeleri vermek için 10 gün bile fazlasıyla yeterli. daha geçen yıl yaz transfer dönemine kaldığı için basketbolda, futbolda pek çok hamle için sıkıntı ortaya çıktı. bu açıdan tarih yerindedir.

    bir diğer görünen nokta da konsensus aday fikrinde ağırlıklı olarak ünal aysal, dursun özbek ve bir kısıtlı grubun ahmet yüce ismi üzerinde efor sarfettiği görünüyor. ancak bu isimler ciddi garanti almadan o topun altına girmeyecektir. zaten kendilerinin liste yapmasına da gerek yok liste bana göre doğrudan hazırlanıp teslim edilecektir.

    ayrıca ünal aysal aday olması durumunda eşref hamamcıoğlu'nun, dursun özbek aday olması durumunda da metin öztürk'ün adaylıktan çekilmesini bekliyorum.

    bunda düşünce sebebim, burak elmas ile eşref hamamcıoğlu'nu bir araya getirip ortak liste ile aday olmaları konusunda ünal aysal'ın ciddi çabası olmuştu. zaten bir araya gelmiş olsalardı takribi 2800-2900 civarı oya ulaşacak ciddi bir güvenoyu yönetimi olacaktı. burada da ünal aysal'ın eşref hamamcıoğlu ile iyi ilişkileri oldukça yön vericiydi.

    metin öztürk ise her kürsü konuşmasında neredeyse dursun özbek'i minnetle anan, seven, sayan, saygı duyan, dursun ağabey diyen bir yapıda bu sebeple dursun özbek başkanlığında ikinci başkan olması bile şaşırtıcı olmaz benim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın